• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
آرشیو

مدير از منظر آيات و روايات
لغت مدير و مديريت ، گرچه ريشه عربي دارد ولي در منابع اسلامي بيشتر با واژه هايي مانند اداره کننده ، رهبر و متصدي امور، امامت، ولايت ، امارت ، رياست ، سياست به کار برده مي شود.

برترى قدرت شیطان بر نیروهای الهی
چرا قدرت شیطان و هوای نفس برتر از سایر قوا است؟ آیا عدل الهی ایجاب نمی كند كه اگر موجودی به نام شیطان آفرید، فرشته دیگری می آفرید كه مردم را به خوبی ها دعوت كند؟

اگر راست میگویید سوره هایی مانند آن بیاورید
به عقیده ما مسلمین, قرآن سخن و وحی خداوند یکتاست. سخنی است که شنیدنش لرزه بر اندام می آورد. درون آدمی را نرم کرده و ذهن را متوجه ذکر خدا می کند. سخن خداوندی است که صاحب ملکوت آسمانها و زمين است و آگاه و دانا به ریز و درشت خلقت است. این است که ماقرآن را روشنگر و راهنما می دانیم و عقیده داریم که معجزه پیامبر است.

اعجاز قرآن در کلام دانشمندان غربی
قرآن کتابی است که دوست و دشمن به اعجازهای گوناگون آن اعتراف داشته و دارند.

پرده چهارم: عزت
به این حرف ها که نیست عزیز من، به پول؟ به فلان مدرک از فلان دانشگاه؟ به مدل خانه و ماشین؟ به نژاد و نسَب؟ به بالا شهری و پایین شهری؟ به شهری و روستایی؟...معیارهای ما ولی همین هاست. دنبال همین ها هستیم از صبح تا شب که در چشم خلایق عزیز باشیم. که مبادا از چشم مردم بیفتیم.که...

اینجا سبقت آزاد است !!
مراد از کارهای خیر چیست که پروردگار در قرآن دستور به سبقت و سرعت گرفتن به سوی آنها داده است؟

حضرت الياس و شيوه دعوت او
يكي از پيامبران مرسل، حضرت الياس است كه نام مباركش در قرآن در دو مورد آمده است، در يك جا به عنوان انساني شايسته در رديف زكريا و عيسي و يحيي ـ عليهم السلام ـ ذكر شده (انعام ـ 85) و در جاهاي ديگر به عنوان پيامبر مرسل ياد شده است (صافّات، 123).

ذكر و دعا
در قرآن آيات متعددى بيانگر اهميت فوق العاده دعا كردن است، به طورى كه دعا به عنوان عبادت مهم به شمار آمده و بى‏توجهى به آن موجب استكبار و عذاب دوزخ خواهد بود.

جلوه های عزّت و آزادگی در نهضت امام حسین(ع) از نظر قرآن
واژه "عزّت" و بزرگمنشى در فرهنگ واژه شناسان به معنى عزیز، دوست داشتنى، گرامى، نیرومند، بى نظیر[1]، کمیاب، نایاب،[2] ارجمند، ارجدار، سخت، گران و دشوار، انجام ناشدنى، غیرقابل نفوذ و شکست ناپذیر آمده،[3] و نیز وصف و حالتى است که اگر در دنیاى وجود انسان راه یافت و...

جایگاه بلند انسان در خلقت
«انسان» در عالم آفرینش،موقعیّت مخصوص،و جایگاه بلندی دارد،قرآن مجید،انسان را یک مخلوق ممتاز،و مورد عنایت و تکریم مخصوص خداوندی معرفی می کند،و در جای جای این کتاب الهی از عظمت «انسان» سخن می گوید.

  • تعداد رکورد ها : 940